Hållbarhet av ETC EVO Hjullager:

ETC EVO erbjuder en full sortiment av hållbarhet hållbarhetstestlösningar konstruerade för att förbättra kvaliteten, minska kostnader och accelererar fordon, delsystem och utvecklingsdel, genom att göra det möjligt att flytta testning från bevisar marken till testlabbet.

Centralt för ETC EVO hållbarhet portfölj är kraftfull, beprövad Flex Prov (1) digitala kontroller och RPC Pro (2) Programvara som just replikerar tidsangivelserna för extremt noggranna och reproducerbara simuleringar. ETC EVO hållbarhet erbjudandet även ingår:

  • Spindelkopplade Väg Simulatorer
  • Däck kopplade Väg Simulatorer
  • MAST (Multi-Axial Simulation Table) Systemen
  • Avgassystem, Styrning, Kula Gemensamt Testsystemen
  • Elastomera Testsystemen
  • Spjäll Testsystemen

1. Flex Test® styrenheter

Flex Test® digitala regulatorer ger de verktyg du behöver att definiera och automatisera praktiskt taget alla material, komponenter eller hållfasthetsprovning. Denna mångsidiga, modulära familj av regulatorer förser höghastighets styrning med sluten slinga, funktionsgenerator, transduktor konditionering och datainsamling för ett full utbud av testning behov.

Flex Prov erbjuder finesser högre hastigheter och kanal densiteter för att hålla jämna steg med föränderliga prov krav och alla modeller delar gemensamma hårdvara styrelser och användargränssnitt verktygs som hjälper till att förenkla prov standardisering och optimering.

2. RPC® Pro Programvara

Industriledande ETC EVO RPC (Remote Parameter Control) Programvara erbjuder avancerad väg simulering och analys, utmattninganalys och signalbehandling funktioner i en testa labbmiljö.

Programvaran är speciellt utformad för utvärdering av fordonets hållbarhet, prestanda, drivlina, buller / vibrationer och ergonomi, och det är en kritisk faktor för en meningsfull och effektiv laboratoriebaserad simulering av fordons fält prestanda.